www.yuryev-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Юр’ївський район >> Новини
ПАМ’ЯТЬ СЕРЦЯ, І ВІЧНИЙ СМУТОК.....
Версія для друку Написати листа

Горить свіча і пам’яті сльоза
додолу з неї краплями стікає.
Земля ридає, плачуть небеса –
Героїв Україна пам’ятає.

В цей день до школи прийшли всі: учні, вчителі, працівники фермерського господарства "Зоря", однокласники, бойові товариші, рідні та близькі. Прийшли до Нього... До Олександра Живодьора.
Прийшли тому, що кожному з них є про що згадати: чемпіонам дворової команди з дитинства - ігри в футбол, товаришам - справедливі рішення Сашка, працівникам ФГ "Зоря" - його "золоті руки". Сестрі пригадалося як Саша ще маленьким забув свій улюблений пістолет в дитячому садку, а ввечері, згадавши про це, сміливо, по-дитячому відповідально, в темряві побіг за ним. Мама згадувала як з гордістю світилися очі маленького Сашка, коли він говорив своєму батькові: "Тату, я виросту - ти ще мною будеш гордитися"! Але батько пішов з життя раніше, так і не дізнавшись, що син став Вічним героєм, сином-патріотом, який не шкодуючи свого життя захищав нашу рідну Україну і виборював мир для нас, для всіх. З теплотою згадують його дотепні жарти і аматори сцени, молодіжна команда КВН. Він яскравий приклад для нинішньої молоді у доброзичливості до людей, безвідмовній допомозі у потрібний час, підтримці у скрутну годину. Згадували Олександра і його бойові товариші, як про людину надійну, якій вони могли довірити своє життя, і сказали, що вербуватівці повинні пишатися тим, що серед них жив Він.
Шостого травня, на урочисте відкриття Дошки Пам'яті прибули і гості: голова Юр'ївської районної ради Олександр Миколайович Буряк, директор комунальної установи „Юр’ївський районний центр з обслуговування закладів освіти” Юр’ївської районної ради Любов Олексіївна Бакай, представник Павлоградського військомату підполковник Станіслав Миколайович Кірієнко. Право відкрити Дошку Пам'яті було надано його бойовим товаришам Андрію та Олександру.
Чаїним крилом зірвалася ввись тканина і Сашко знову посміхнувся всім, посміхнувся своїм образом з Дошки Пам'яті, яку урочисто відкрили у Вербуватівському НВК.
Рідні та близькі загиблого воїна висловлюють подяку керівнику ФГ «Зоря» Зоренку Володимиру Григоровичу за виготовлення та встановлення Дошки Пам’яті на подвір’ї школи.


Педагогічний колектив Вербуватівського НВК
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор