www.yuryev-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Юр’ївський район >> Новини
Підведення підсумків проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” у 2015 році серед державних службовців Юр’ївської райдержадміністрації
Версія для друку Написати листа
Щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» проводиться з 2008 року вже востмий рік поспіль. Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, підвищення авторитету державної служби шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців, сприяння розвитку кадрового потенціалу, підвищення кваліфікації посадовців шляхом самоосвіти.

Юр’ївський район також не стоїть осторонь, так в квітні 2015 року в Юр’ївській райдержадміністрації проводився перший (І) тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» відповідно до Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152.
Конкурс проводили серед державних службовців державних органів влади відповідно до їх організаційно-правового статусу в номінаціях: «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

У Конкурсі взяли участь 2 керівника. Під час конкурсних випробувань учасники першого туру виконували тестові завдання в частині знання Конституції України, законодавства про державну службу ( І етап І туру); ситуаційні завдання із складання ділових документів( ІІ етап І туру); тестові та практичні завдання з володіння персональним комп’ютером ( ІІІ етап І туру).
Згідно з пунктом 8 Положення про систему підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 липня 2010 р. № 564 щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» віднесено до видів підвищення кваліфікації. Конкурс проводиться щороку у три (ІІІ) тури:
- перший тур – березень – квітень,
- другий тур - травень - червень,
- третій тур – вересень – жовтень.
За результатами трьох етапів І туру Конкурсу Організаційним комітетом визначені переможці: у номінації «Кращий керівник» перемогу отримала завідувач сектору житлово – комунального господарства та будівництва Юр’ївської райдержадміністрації Персиста Олена Анатоліївна.
Сподіваємося, що переможець першого (І) туру Конкурсу гідно представлятимуть наш район в другому (ІІ) турі щорічного Всеукраїнського конкурсу, який проходитиме в Дніпропетровській обласній державній адміністрації в травні –червні 2015 року.


Начальник відділу персоналу, по роботі зі зверненнями громадян та забезпечення доступу до публічної інформації апарату райдержадміністрації - Г.Г.ТИЩЕНКО
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор