www.yuryev-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Юр’ївський район >> ІНФОРМАЦІЙНІ КАРТКИ
Послуга: видача дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно
Версія для друку Написати листа
ЗАТВЕРДЖУЮ

Наказ Юр’ївського районного
управління юстиції
у Дніпропетровській області
від «28» липня 2015 року № 34/03

ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА

Послуга: видача дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно

1.
Найменування суб’єкта надання адміністративної послуги та центру надання адміністративних послугРеєстраційна служба Юр‘ївського районного управління юстиції.

Центр надання адміністративних послуг
2.
Місцезнаходження суб’єкта надання адміністративної послуги та центру надання адміністративних послуг, їх телефони, електронні адресиСуб’єкт надання адміністративної послуги: 51300 смт Юр’ївка, вул. Леніна, буд. 104, тел. (05635) 5-16-59, e-mail: registry_urivka@i.ru веб – сайт реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області www.rs-dnepr.org.ua
Центр надання адміністративних послуг: 51300 смт Юр’ївка , вул. Леніна, буд. 114, тел. (05635) 5-16-61
3.
Інформація щодо режиму роботи суб’єкта надання адміністративної послуги та центру надання адміністративних послуг
Суб’єкт надання адміністративної послуги: Понеділок – четвер з 9.00 до 18.00; П’ятниця з 9.00 до 16.45; Субота з 9.00 до 16.00 (згідно окремого графіку чергувань). Перерва з 13.00 до 13.45
Центр надання адміністративних послуг: Понеділок, середа - четвер: 09:00 – 18:00; Вівторок : 09:00 – 20:00; П’ятниця: 09:00 – 17:00; субота: 09:00 – 16:00; Перерва : 13:00 – 13:45; Вихідні: неділя
4.
Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги1. Заява про надання дубліката свідоцтва про право власності. Форма визначена наказом Міністерства юстиції України від 17.04.2012 № 595/5 «Про впорядкування відносин, пов’язаних із державною реєстрацією речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»;
2. Документ, що посвідчує особу заявника (пред’являється), копія надається. У разі подання заяви уповноваженою особою така особа, крім документа, що посвідчує її особу, пред’являє оригінал та подає копію документа, що підтверджує її повноваження. Документом, що посвідчує особу, є паспорт громадянина України, посвідка на проживання особи, яка мешкає в Україні, національний, дипломатичний чи службовий паспорт іноземця або документ, що його заміняє.
У разі вилучення у громадянина України паспорта громадянина України у зв'язку з отриманням дозволу для виїзду за кордон на постійне проживання документом, що посвідчує особу громадянина України, є паспорт громадянина України для виїзду за кордон з відміткою про постійне проживання за кордоном.
Документом, що посвідчує особу, яка не досягла 16-річного віку, є свідоцтво про народження.
Документом, що посвідчує посадову особу органу державної влади або органу місцевого самоврядування, є службове посвідчення.
Разом із заявою про державну реєстрацію прав та їх обтяжень у паперовій формі подаються оригінали документів, необхідних для державної реєстрації прав та їх обтяжень, їх копії, засвідчені в установленому порядку.
5.
Порядок та спосіб подання документів Особисто (або уповноваженою особою) шляхом звернення до органу державної реєстрації прав або центру надання адміністративних послуг або шляхом надсилання до органу державної реєстрації прав поштою з описом вкладення.
6.
Платність/безоплатність адміністративної послугиАдміністративна послуга надається безоплатно.
7.
Строк надання адміністративної послугиНадається у строк, що не перевищує 14 робочих днів.
Перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послугиУ видачі дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно може бути відмовлено, якщо:
органом державної реєстрації прав або нотаріусом, до якого звернувся заявник, не проводилась державна реєстрація прав на відповідний об'єкт нерухомого майна;
подані документи не відповідають вимогам, встановленим законом та іншими нормативно-правовими актами;
із заявою звернулась неналежна особа;
документи подані не в повному обсязі.
8.
Результат надання адміністративної послугиНадання дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно.
9.
Спосіб отримання результату надання адміністративної послугиШляхом звернення до центру надання адміністративних послуг/органу державної реєстрації прав/поштою/електронною поштою, у разі коли заявник виявив бажання отримати витяг (свідоцтво) за результатами державної реєстрації в електронному вигляді та зазначив про це в заяві.
10.
Нормативно-правові акти, які регулюють порядок та умови надання адміністративної послугиЗакон України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закон України «Про адміністративні послуги».
Начальник реєстраційної служби Юр’ївського РУЮ - М.А.Сумаренко
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор