Юр’ївський район
www.yuryev-rn.dp.gov.ua


Зона воркауту, бігові доріжки із гумовим покриттям, майданчики для баскетболу і волейболу, два футбольних поля зі штучним покриттям. Все – на місці колишнього пустиря поблизу опорної школи у Магдалинівці. Там створили стадіон європейського зразка. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Спортивні майданчики, спорткомплекси та стадіони європейського зразка. Саме такі створюємо на Дніпропетровщині – і у великих містах, і в маленьких селах. Завершили і реконструкцію стадіону у Магдалинівці», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Новий стадіон збудували «з нуля». Раніше на його місці був пустир.

«Я закінчив цю школу. Пам’ятаю, як бігали тут по ґрунтових доріжках. Коли непогода – вже й не пробіжиш, – пригадує вчитель фізкультури Магдалинівської опорної школи Валерій Халатур. – А зараз – зовсім інша справа. Діти із задоволенням займаються тут».

Підрядники звели сучасні майданчики для баскетболу, волейболу і воркауту. Там зможуть тренуватися і старші, й молодші учні. Поруч – заасфальтували територію під парковку.

«Раніше тут було жахливо. Зовсім не зручно бігати, здавати нормативи. Нині я дуже радію, велике дякую за це оновлення», – сказала учениця 7 класу Магдалинівської опорної школи Софія Ященко.

На радість футболістам – відразу два футбольних поля – повнорозмірне та міні. Вони – із штучним покриттям. Навколо поля – гумові бігові доріжки. Новостворений стадіон огороджений парканом.

Всі роботи – обласним коштом.



Магдалинівська опорна школа отримала новий стадіон європейського зразка



Його збудували «з нуля»



Раніше на цьому місці був пустир



Валерій Халатур: «Я закінчив цю школу. Пам’ятаю, як бігали тут по ґрунтових доріжках. Коли непогода – вже й не пробіжиш. А зараз – зовсім інша справа. Діти із задоволенням займаються тут»



Підрядники звели сучасні майданчики для баскетболу, волейболу,…



…воркауту



Софія Ященко: «Раніше тут було жахливо. Зовсім не зручно бігати, здавати нормативи. Нині я дуже радію, велике дякую за це оновлення»



На радість футболістам – відразу два футбольних поля



Повнорозмірне…



…та міні



Вони – із штучним покриттям



Всі роботи – обласним коштом.



File Attachment Icon
ава.JPG