www.yuryev-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Вівторок, 23 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Юр’ївський район >> ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТКИ
Процес надання адміністративної послуги «Надання виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно»
Версія для друку Написати листа
ЗАТВЕРДЖУЮ

Наказ Юр’ївського районного
управління юстиції
у Дніпропетровській області
від «28» липня 2015 року № 34/03

ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА
процесу надання адміністративної послуги «Надання виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно»

№ з/п
Етапи опрацювання звернення про надання адміністративної послуги
Відповідальна особа в залежності від суб’єкта до якого звернувся заявникСтроки виконання етапів
1.
Інформування про види послуг, порядок заповнення заяви, перелік документів тощо.
Адміністратор центру надання адміністративних послугУ момент звернення.
2.
Прийняття заяви про надання інформації, а також документів, необхідних для її проведення, та реєстрація у базі даних про реєстрацію заяв і запитів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
Адміністратор центру надання адміністративних послугУ момент звернення.
3.
Виготовлення електронних копій шляхом сканування поданих документів та розміщення їх у базі даних про реєстрацію заяв і запитів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
Адміністратор центру надання адміністративних послугУ момент звернення.
4.
Передача за допомогою програмного забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно документів до органу державної реєстрації прав (у разі звернення заявника до центру надання адміністративних послуг).
Адміністратор центру надання адміністративних послугУ момент звернення.
5.
Опрацювання заяви про надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, а також документів, необхідних для її надання, та оформлення результату надання адміністративної послуги:
Державний реєстратор прав на нерухоме майноНе пізніше наступного робочого дня з моменту надходження до органу державної реєстрації прав відповідної заяви.
5.1.
5.2.
6.Передача за допомогою програмного забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно результату надання адміністративної послуги.
Державний реєстратор прав на нерухоме майноВ день формування виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно або прийняття рішення про відмову у наданні інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
7.Видача або надсилання поштою виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно або рішення про відмову у наданні інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
Адміністратор центру надання адміністративних послугВ день формування виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно або прийняття рішення про відмову у наданні інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
8.Передача органові державної реєстрації прав за місцем розташування нерухомого майна в порядку, встановленому Мін'юстом для формування облікової справи відповідно до законодавства, заяви, копій поданих заявником документів (у разі звернення заявника до центру надання адміністративних послуг).
Адміністратор центру надання адміністративних послугУ строк, що не перевищує п'яти робочих днів з моменту видачі заявникові документів
Дії або бездіяльність державного реєстратора можуть бути оскаржені до суду.
Начальник реєстраційної служби Юр’ївського РУЮ - М.А.Сумаренко
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор